Spalio 13 d. III-IV klasių mokiniai kartu su karjeros specialiste Jolanta, psichologe Andre ir etikos mokytoja Virginija dalyvavo nuotoliniame renginyje „Užsikrauk karjerai“ su žinomais žmonėmis ir įvairių sričių profesijų atstovais, kurį organizavo nevyriausybinė organizacija Lietuvos Junior Achievement (LJA).  Renginio metu mokiniai ne tik susipažino su skirtingų profesijų atstovais, bet ir išgirdo praktinių patarimų, kaip parašyti gerą CV, kaip pasiruošti darbo pokalbiui, kaip nesuklysti renkantis profesiją. Organizatoriai dėkoja dalyvavusiems ir siunčia pažymėjimus.

                Spalio 27 d. 10 klasių mokiniai žiūrėjo filmą „Vanduo, vėjas, dulkės, duona”, po kurio peržiūros vyko nuotolinė “Nepatogaus kino” edukacija ir diskusija kartu su edukatore Lina. Diskusijos ir refleksijos procesą padėjo organizuoti socialinė pedagogė Jolanta, mokytojos Rita, Virginija ir Laura. Mokiniai ne tik aptarė filmo metu kilusius įvairius jausmus, bet mokėsi kelti artimus ir tolimus tikslus, pasidalino, kas paskatina stengtis ir kas būna sunkiausia siekiant užsibrėžto tikslo.

                Lapkričio 16 d. gimnazijos dešimtokai kartu su karjeros specialiste Jolanta ir mokytoja Vijole dalyvavo Regioninio karjeros centro nuotoliniame renginyje „Ne gėda rinktis“. Mokiniai susipažino su inžinerijos, grožio ir sveikatingumo, transporto ir kitų krypčių profesijomis, kurias pristatė profesinio mokymo įstaigų ir įmonių atstovai bei patys besimokantieji. Mūsų mokiniai labiausiai susidomėjo masažisto (-ės), ŠVOK (Šildymo, vėdinimo, oro kondicionavimo) montuotojo (-s), visažisto (-ės) ir vairuotojo (-s) profesijomis.